OLAV HARALDSEID

Prisvinnende foredragsholder og ekspert på endringsledelse. Toppleder som inspirerer deg uansett tema

blogg

Olav er hyppig gjestskribent i DN, Kapital og ulike fagtidsskrifter. Her kan du lese noen av hans avisinnlegg og egne blogginnlegg.

Foredrag

Som prisvinnende foredragsholder sikrer man seg et vellykket arrangement med et foredrag av Olav Haraldseid. Gang på gang får han strålende tilbakemeldinger som følge av hans engasjement og ekspertise.

BOK

Her kan du lese om boken Olav Haraldseid har skrevet. Olav skriver om mye av det samme han holder foredrag om. Ønsker du fordypning i disse temaene er boken hans perfekt for deg!

oM
Olav Haraldseid

Olav har bakgrunn som HR direktør i store norske konsern som Equinor ASA, NorgesGruppen ASA, Circle K Europa og Apotek1. Han har hovedfag i idrettspsykologi som utdannelsesbakgrunn og har vært landslagstrener i bordtennis.

Olav er en av landets fremste eksperter på endringsledelse og hvordan man kan bygge en kultur for gode prestasjoner over tid. Han har også vunnet HR Norges kompetansepris (for å forretningsorientere HR-funksjonen), og vunnet Annonsørforeningens pris som Norges beste foredragsholder.

Olav er forfatter av bestselgeren; Mangfoldskapitalisme som kom ut i 2018 (ny versjon i 2021. Han har i samarbeid med Winifred Patricia Johansen gitt ut den engelske versjonen; "Diversity Capitalism" i 2022.

ANBEFALINGER

Her kan du lese litt om hva andre har sagt om foredragene til Olav Haraldseid. Ettersom alle foredrag tilpasses kundens behov vil innholdet i foredragene variere fra kunde til kunde.

DNB Bank ASA

Solveig Hellebust, Konserndirektør HR

Hei Olav og takk for et forrykende foredrag om prestasjonskultur. Det er gøy å se hvordan du levendegjør ganske tørt fagstoff med relevante eksempler og presenterer dette med en kraft som får taket til å løfte seg i latterbrøl. Jeg synes også ditt faglige skråblikk får frem mange perspektiver på prestasjonskultur. Takk skal du ha.

Telenor ASA

Ingvild Trondsen, HR specialist

Hei Olav. Du ble konferansens beste innslag. 87% rated deg som 6 (excellent), 9% som 5 (good) og 4% var ikke til stede under foredraget. Dette var rett og slett midt I blinken.

Orkla ASA

Eva Olsen, HR direktør

Hei Olav og takk for et utrolig bra innlegg. Foredraget ditt var midt i blinken. Har fått masse positive tilbakemeldinger på at dette var kjempebra. Også tilbakemeldinger på at dette var høyst relevant og som alle kunne ta lærdom av. Alt fra ledelsen til våre medarbeidere.

Kontakt

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Olav Haraldseid - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.