ANBEFALINGER

Nedenfor kan du lese litt om hva andre har sagt om foredragene de har vært på med Olav Haraldseid. Ettersom Olav tilpasser alle foredragene sine etter kundens ønsker, vil ingen to foredrag være helt like, og innholdet variere etter hva kunden bestiller.

Østensjø Rederi

Olav Tveit, Mannskapssjef

Deltakerne var veldig fornøyd med foredragene han holdt. Og dette med å endre seg for å bli bedre, viste han også i praksis hvordan fungerte sett fra mitt ståsted, når han ba om tilbakemelding om hva som kunne gjøres bedre og så endret foredraget fra første gangen til den andre gangen slik at det ble enda bedre.

Hurum Kommune

Anne Britt Stinessen, Kommunalsjef

Haraldseid innfridde, mye humor, engasjert og faglig "to the point". Svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne på ledersamlingen vår. Anbefales!

Helse Fonna HF

Astrid Grimstvedt, seksjonsleder for HMS og Bedriftshelsetjenesten

Vi har hatt vårt årlige arbeidsmiljøseminar ved sykehusforetaket Helse Fonna i dag. Temaet var «Organisasjonsmessige endringer på godt og vondt.» Olav Haraldseid har vært hovedtaler. Han har åpenbart brei egen erfaring med endringsledelse og endringsprosesser. Han kunne kunsten å formidler faglig kompetanse med et glimt i øyet, få oss til å le og slappe av og på den måten ta stoffet til oss. Vi var svært godt fornøyd.

Bamble Kommune

Monica Isaksen, HR Rådgiver

Opplevde foredraget som veldig godt. Faglig vinkling med god porsjon humor. Foredragsholder leverte godt! Fornøyde deltakere.

Buer Godt Salg AS

Linn Irene Bye, Controller

Veldig bra, relevant, godt forberedt og han har en enormt bra kunnskap og formidlingsevne! Han tok for seg akkurat det vi hadde håpet på og han hadde tilhørerne med seg hele tiden. Veldig bra!

Mesta AS

Arne Roald Larssen, Regiondirektør

Foredraget var glimrende gjennomført. Han holdt på i 1,5 timer og det var ikke et kjedelig minutt. Han engasjerte og tok oss med på en reise hvor han var klar på at det var oss det kom an på. Svært bra!

Kontakt

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Olav Haraldseid - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.