Om
Olav Haralseid

Foredragsholder og prestasjonsstyrker

Olav Haraldseid er en prisbelønnet foredragsholder med solid toppledererfaring innenfor store norske selskaper. Han er en ekspert på endringsledelse, kulturbygging og kundeservice innenfor salgsorganisasjoner og detaljhandelsvirksomheter. Olav mottok HR Norges kompetansepris for sitt arbeid med forretningsorientering av HR funksjoner.


I dag jobber Olav som selvstendig næringsdrivende og foredragsholder. Han har tidligere vært Partner i Bønes Virik Executive Seach med lederrekruttering, leder-assessement og lederopplæring. Olav har også vært HR direktør og Konserndirektør i store norske konsern som Statoil ASA, NorgesGruppen ASA, Circle K, og Apotek1.


Han er en fremtredende talsmann i HR miljøet i Norge og har hovedfag i idrettspsykologi som utdannelsesbakgrunn. Han har også vært landslagstrener i bordtennis og opplæringssjef i ICA Norge AS.


Olav er en av landets fremste eksperter på endringsledelse og hvordan man kan bygge en kultur for gode prestasjoner over tid. 


Foredragene til Olav er engasjerende og skaper mye latter. Han har mottatt pris for beste foredragsholder fra Annonsørforeningen (ANFO’s ugle), stemt frem av deltagerne. I tillegg til å gi stor underholdningsverdi i sine foredrag får man som deltager mange konkrete og matnyttige tips og ideer til praktiske hjelpemidler man kan benytte for å styrke motivasjonen, prestasjonene og salgskompetansen hos de ansatte.


Olav brenner for å forbedre bedrifter og kan tallfeste økonomiske konsekvenser av prestasjonsvariasjoner på individnivå, et arbeid som ble belønnet da han mottok HR Norges kompetansepris.

"Opplevde foredraget som veldig godt! Faglig vinkling med en god porsjon humor Foredragsholder leverte godt! Fornøyde deltakere."                                                                         - Monica Isaksen, HR Rådgiver Bamble kommune

Kontakt

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Olav Haraldseid - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.