Bok

Her kan du lese om bøkene til Olav Haraldseid. Bøkene hans gir et nytt perspektiv på mye av det han holder foredrag om. Fra Olav vil du få fordypning fra en ekspert, og gode fremgangsmåter du kan implementere i din bedrift.


Mangfoldskapitalisme

Olav Haradseid

I denne boken tar Olav for seg mangfold og hvordan det kan brukes for å heve lønnsomheten til bedrifter. Fokus på mangfold er ikke uvanlig, men vanligvis omfatter det den tradisjonelle forståelsen om mangfold som kjønn, bakgrunn og etnisitet. Olav skaper en ny forståelse av mangfold med et fokus, ikke på det man kan se, men på det som finnes av ulikhet i hodene våre.

Mangfold finnes i form av kunnskaper, ferdigheter, holdninger og personlighet, og promoterer man dette øker man konkurransedyktigheten til bedriften sin betydelig. Denne typen mangfold er spesielt prestasjonsfremmende og noe du kan lære mer om fra boken til Olav.

Kontakt

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Olav Haraldseid - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • Kommentar
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.